VKRC på prispallen

I lördags avgjordes Norrlandscupens första deltävling vid Varggropens gokartbana i Örnsköldsvik.  Det var ett 60-tal förare som kom till Varggropens gokartbana för att göra upp om placeringarna i klasserna F-Mini, Junior125, Senior125 och KZ2. Loppen var täta och fyllda av kamp mellan de olika förarna och det regnvåta underlaget gjorde det hela än mer intressant.

Klassen Cadetti där VKRC (Varggropens Kart Racing Club) hade tre deltagare som visade upp sig på ett utmärkt sätt. Cadetti är en uppvisningsklass där förarna är mellan 7-10 år gamla och det är bland dessa vi kanske kan hitta framtidens racingförare. Förarna från VKRC var Daniel Andersson, Ella Gafvelin och Saga Lönning.

deltagarna i Cadetti

I klassen mini var det en jämn kamp där hemmaföraren Stina Bonde kom på en slutgiltig tredje plats. Det blev även andra fina resultat av VKRC-förarna med Johan Andersson som sexa, William Gafvelin nia, Isak Blomström på en 12:e plats tätt följd av Fanny Pettersson på 13:e och Mikael Andersson som kom på en 16: e plats.

kamp om placeringarna i F-Mini

I klassen KZ2 representerades VKRC av William Press som slutade på en fjärde plats och Simon Svensson på sjätte plats.

Nästa deltävling sker den 11/6 och då är det Skellefteå MS som står som arrangörer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *