Börja Köra Kart

• Du ska vara med i en klubb som är ansluten till Svenska Bilsportförbundet. VKRC är medlem i Svenska Bilsportförbundet.

Medlemsavgift är:
300:- / Familj per år  200:- / Senior per år

• Du måste ha en tävlingslicens. För att få tävlingslicens ska du gå en licenskurs i Karting. VKRC arrangerar dessa efter behov.
Om du är under 16 år så måste även förälder/ansvarig ledare delta på licenskursen. (Om du är under 16 år så måste även förälder/ansvarig ledare delta under träning och tävling!)

• Du behöver köpa en lämplig Kart och personlig utrustning ( som overall och hjälm mm). Börja gärna med en begagnad innan du vet att du vill fortsätta med Karting. I början kan du ändå inte dra nytta av ett helt nytt chassi.

Här är ett informationshäfte ”börja köra dokument 2022” där vi samlat en del info som kan vara bra när du vill börja köra kart.

UNGAR MED FART, KÖR GOKART SÅ KLART!

Kom och testa karting, en sport där det går undan. 

Är du intresserad av att testa hur det är att köra gokart och hänga med andra fartglada barn och ungdomar – kom till VKRC.

Vi är en motorklubb med god sammanhållning,  stark social prägel och vi jobbar mot all typ av mobbing.

Vårt krav på Er som förälder/ansvarig ledare är att Ni alltid deltar vid utbildning och körning på banan.

Vi ordnar licenskurs för förare och förälder/ansvarig ledare.

Välkommen att hälsa på och se hur skoj vi har tillsammans på någon av våra träningskvällar: måndag eller torsdag 18.00-21.00.
Om Ni har funderingar så maila eller ring utbildningsansvarig  för info. Kontaktuppgifter finns här.